I 2013 har jeg blant annet et mål om å spise fisk minst èn gang i uken.
For meg er det et stort mål ettersom jeg aldri har vært spesielt glad i fiskeretter.
Året starter bra og nye oppskrifter prøves ut
i håp om å finne noen fiskeretter som smaker litt OK+.
Med litt inspirasjon fra Ingrid Espelid Hovig og egne idèer om hvordan en
fiskesuppe bør smake, kom jeg fram til denne oppskriften. (T var veldig fornøyd!)
Du trenger:
1-2 ss margarin
1-2 dl mel
1/2 l melk
1/2 l vann
2-3 dl fløte
salt og pepper
purre
rødløk
litt løk
gulrøtter
kålrabi
Torskefilèt
Smelt margarin og bland i melet. Spe med melk og vann. Rør godt!
Skyll og skjær opp grønnsakene, og ha alt i gryta. La det koke.
Jo lengre det koker, jo bedre!
Fiskefilèten skjæres i treninger og has i gryta ca. 30 min før servering,
mens fløten has i 10 min før.
Servèr med varme rundstykker.
Velbekomme!
Nam! Det så skikkelig godt ut. Jeg elsker fiskesuppe :-) I dag er den store handledagen, så spørs om det blir planlagt fiskesuppe en dag! Takk for tips :)
SvarSlettDen så kjempegod ut! Nam:)
SvarSlett