tirsdag 30. oktober 2012

Stoldrømmer

I vår lille (leie)leilighet er det ikke den største plassen til møbler, men det er vel lovt å drømme seg litt vekk? Har veldig lyst på en kul stol når vi en gang flytter og får bedre plass.
Nå har vi bare en liten stol, men den er jeg også veldig fornøyd med. I løpet av de siste åra har jeg nemlig blitt skikkelig loppisfan og denne stolen klarte jeg å kapre for en hundrelapp. Det gjorde forsåvidt min søster også, så vi var to heldige sjeler som gikk ut fra loppemarkedet med hver sin kule stol. Under er det litt inspirasjonsbilder...drøm i vei...
Eames - bilde er lånt av tonjeml.blogspot.no
Ikea søderhamn - digger fargen!Bolia.com

Hay.dk
Smile - en gang skal du bli min! Via verdensveven
Hay.dk


The one and only...

Det som er gøy med loppemarked er jo at mest sannsynlig har ingen andre akkurat det møbelet/tingen. Synes det med en gang blir litt mer unikt, når ikke alle har samme ting. Som for eksempel Eames stolen...Den er ufattelig fin, og jeg hadde ikke sagt nei takk til å ha en sånn i hus, men "alle" har den jo..

Har du gjort noen kupp på loppemarked?

Ha en fin dager videre!


1 kommentar:

  1. Javisst har jeg en stoldrøm! Drømmer om tolix rundt mitt spisebord (selv om alle hus inneholder en av dette slaget). Og gjerne et par av barkrakkene deres også, til en fremtidig frokost øy ;-) Men enig i at loppisfunn er gull! Stilig stol!

    Ha en fin kveld du! Klem.

    SvarSlett

Setter stor pris på kommentarer fra dere lesere <3
Jeg svarer så raskt jeg kan dersom du lurer på noe..